Samburi de caise raw (250 gr) - BOGAȚI ÎN VITAMINA B17 (Raw Apricot Kernels)
Click pentru mărire |
|
Sâmburi de Caisă Raw (Amari) Bogați în Vitamina B17 (Raw Apricot Kernels)
Prezentare: 250 gr introdusi întru-un recipient rezistent din plastic
Producator: Doctor Bio
De multe ori nu ştim ce conţin sâmburii anumitor fructe, deşi aceştia pot avea efecte miraculoase, ba chiar curative asupra organismului. Sâmburele de caisă raw este una din cele mai bogate surse de vitamina B17 , cunoscuta si sub denumirea de Amigdalina, iar consumat ca atare, poate avea efecte benefice asupra organismului nostru.
Sâmburele de caisă raw mai poartă şi denumirea de alună amară, deşi la gust seamănă foarte bine cu cel al migdalei, fiind puţin mai amărui. Aceştia au fost folosiţi încă din timpuri străvechi ca medicament, fiind consideraţi un remediu extraordinar pentru problemele respiratorii precum astmul, bronşita sau tusea cronică.
Ce conţin sâmburii de caisă raw?
Sâmburii de caisă raw constituie o sursă foarte importanta de vitamina B17. Aceasta reprezintă un ajutor în lupta împotriva multor afecţiuni, printre care si cancerul, una din cele mai periculoase. B17 ajută la distrugerea celulelor cancerigene şi implicit la prevenirea acestei boli. Totodată, este un ajutor în lupta impotriva diverselor infecţii şi bacteria, ajutand la refacerea ţesutului bolnav. Vitamina B17 conţinută de sâmburii de caisă raw reprezintă şi un tonifiant extraordinar pentru organele interne, precum ficatul şi inima şi ne îmbunătăţeşte vederea. Sâmburii de caisă raw conţin celuloză şi pectina şi pot fi folosiţi în tratarea constipatiilor usoare, favorizând tranzitul intestinal. Un compus important este şi fierul, care se regăseşte în aceşti sâmburi, compus care favorizeaza producerea de hemoglobina.
ATENȚIE: doar miezul sâmburilor de caisă raw, cei amari, conțin vitamina B17, nu vă lăsați păcăliți de cei care vând sâmburi normali, aceștia nu au un conținut ridicat de B17.
Care sunt efectele benefice ale consumului de sâmburi de caise raw şi ce previn:
Datorită conţinutului de Vitamina B17 (sau Amigdalină) sâmburele de caisă este considerat adjuvant in stimularea imunitatii, afecţiuni respiratorii sau ale stomacului, precum si in tratamentul:
-cancerului de sân
-cancerului pulmonar
-cancerului de colon
-probleme de memorie (Alzheimer)
-litiază biliară
Mod de administrare:
Adulţi: 5-10 samburi/zi
Copii până la 6 ani: 1-2 samburi/zi
Durata tratamentului:
Se consumă câte 5-10 sâmburi de caise în fiecare zi, pe o perioadă de 30 de zile, urmate de alte 15 zile de pauză, după care cura se poate relua.
Precauţii
Se ştie că sâmburii de caisă conţin cantităţi mici de cianură care în cantităţi mari şi repetate pot produce intoxicaţii mortale.
Literatura de specialitate susţine că o cantitate de 50-60 de sâmburi consumati pe parcursul zilei pot induce coma şi chiar decesul unui adult. dar în practica nu au fost înregistrate accidente de acest tip. Totuşi, se recomandă respectarea dozelor zilnice..
Copiii sub 6 ani nu vor consuma mai mult de doi sâmburi zilnic.
Este recomandat ca in timpul tratamentului sa se administreze complementar si Orz Verde (pulbere) - recomandat in tratamentele antitumorale!
Ca produs alternativ recomandam Samburii de caise (pulbere)
Puteți citi mai multe pe blogul Enzymatic Therapy!
Recenzia dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!
Rating: Rău Bun
Introduceţi codul în căsuţa de mai jos: